Regels

Go down

Regels Empty Regels

Post by Sophie on Mon Jul 07, 2008 9:24 pm

Welkom op Sophie's Zoo Design!
Lees de regels hieronder even door en houd je eraan, dan blijft het forum voor iedereen leuk!

Post Regels

Dubbelposten: Wanneer je post, post dan niet dubbel. Dubbelposten is het posten van twee of meer berichten achter elkaar van dezelfde auteur. Dubbelposten is pas toegestaan als er na een periode van twee dagen nog steeds niemand heeft gepost. De enige uitzondering op deze regel is wanneer je post iets belangrijks heeft toe te voegen aan het topic.

Taalgebruik: Van alle leden wordt verwacht dat zij zich vriendelijk en behulpzaam opstellen tegen andere leden. Aanvallend taalgebruik, schelden, enzovoorts is dan ook niet toegestaan. Ook expliciet taalgebruik is ten strengste verboden! Onthoud dat Zoo Tycoon een spel is dat ook door jonge kinderen gespeeld wordt, let daar dus op qua taalgebruik!

Spammen: Spammen is het posten van nutteloze berichten. Vraag jezelf, voordat je in een topic post, af wat de waarde van je bericht is. Voegt je bericht iets toe aan het topic? Is dat niet het geval, laat het dan om te posten. Bumpen, het zogenaamde posten van een nutteloos bericht in een oud topic, valt ook onder spam.

Reclame: Op dit forum is het niet toegestaan om reclame te maken voor je eigen site. Stuur dan ook geen PB'tjes naar andere leden om te vragen of ze je site willen bezoeken. Het is wel toegestaan om een link of banner in je onderschrift te hebben, zolang hij maar niet te groot is.

Onderschriften en Avatars

Avatars: Avatars moeten geschikt zijn voor iedere leeftijdsgroep. Een avatar mag geen animatie zijn. Voor de rest is alles toegestaan!

Onderschriften: Onderschriften mogen niet langer dan 4 regels tekst zijn. Een plaatje is toegestaan, zolang het maar geen animatie is en de grootte niet meer dan 4 regels tekst is.

Accounts: Als je het forum vaak bezoekt, kan je ervoor kiezen om een account aan te maken. Per persoon is er slechts één account toegestaan. Door een account aan te maken, word je automatisch op de hoogte gehouden van site-updates door middel van een nieuwsbrief.


Het belangrijkste is natuurlijk om een leuke tijd op het forum te hebben! Voor vragen of meer informatie, kan je altijd een PB naar Sophie sturen! Wink

_________________
Sophie's Zoo Design
Sophie
Sophie
Admin

Female Number of posts : 40
Age : 26
Location : Holland
Registration date : 2008-06-08

View user profile http://sophieszoodesign.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum